Julekoncerter

01.11.2017

I år bliver der to julekoncerter.Lørdag d. 2 .december kl. 16.00 er der kon-cert i kirken ved Bornholmske Musikamatø-rers Kor.

I år bliver der to julekoncerter.Lørdag d. 2 .december kl. 16.00 er der kon-cert i kirken ved Bornholmske Musikamatø-rers Kor.

Sammen med et lille barokorkester og med Lene Lorentzen (organist i Bodilsker) som dirigent, opfører de 'Charpentiers "Messe de Minuit pour Noël" (Midnatsmesse til jul). Den er bygget over nöels, som er de traditio-nelle franske julesange.

Tirsdag d. 12. december kl. 19.30 vil Rønne Byorkester spille både traditionel julemusik som mere moderne musik. Aftenens maestro er Mogens S. Dam og Kaj Erik Mortensen vil være konferencier.

Alle er velkomne og der er gratis adgang til begge koncerter.

Del dette:

Kirkebil

http://www.dantaxi.dk/Bornholm

Hvis du mangler køremulighed til gudstjeneste eller andre af kirkens arrangementer, har du mulighed for at bestille en kirkebil.

Det gælder uanset hvor du bor i by eller på landet.

Praktisk gøres det ved at ringe til

Dantaxi på tlf. 56952301

dagen før du har brug for kørsel.


Samtale med sognepræsten

Ønsker du en samtale, skriftemål eller et besøg sognepræsten, kan du kontakte 
Øjvind Nukartaq Hansen, 
tlf. 5647 0069 eller via e-mail: onh@km.dk. 

Tavshedspligt er en selvfølge.


Hjemmealtergang

Er du gennem længere tid ikke i stand til at komme til søndagens gudstjeneste pga. sygdom eller lignende, kan du kontakte sognepræsten for at få nadver og andagt dit hjem.


Få en besøgsven

Har du lyst til at få besøg af en person som du kan tale med, læse eller bede sammen med, måske gå en tur med eller bare hygge med? Østermarie Kirke tilbyder regelmæssige besøg efter dit ønske. Vi vil ud fra en samtale med dig tilrettelægge besøg, som lige netop passer til dig og dit behov . Besøgsvennen har altid tavshedspligt!

Har du lyst til at være besøgsven
Hvis du har lyst og overskud til at glæde og opmuntre et andet menneske, kan du melde dig som besøgsven til Berit Kofoed-Pihl.

Henvendelser om besøgstjenesten kan ske til
Berit Kofoed-Pihl, Tlf.: 56470709