Julefest i sognegården

01.11.2017

Igen i år inviterer menighedsrådet, i samarbejde med de tre missions foreninger, til julefest i sognegården torsdag den 28. december kl. 19.

Igen i år inviterer menighedsrådet, i samarbejde med de tre missionsforeninger, til julefest i sognegårdentorsdag den 28. december kl. 19.

Vi vil gå om træet og synge gamle og nyere julesalmer, sognepræsten i Nyker, Per Munch holder tale, vi drikker kaffe med boller og svesketærte, hører julehistorie m.m.

Alle i Østermarie er hjertelig velkomne, og det koster 25 kr. at deltage.