Missionsforeninger

Evangelisk Luthersk Missionsforening
Adresse: Mødes i Østermarie Sognegård, Godthåbsvej 33.
Formand: Henny Marker; tlf:  5647 0166.
Søndagsmøder: Se oversigten.
Bedemøde: Hver onsdag.
Bibelkreds: Hver anden fredag. Kontakt: Bent Lausgaard Nielsen, tlf.: 5647 0488.

Indre Mission
Adresse: Mødes i Østermarie Sognegård, Godthåbsvej 33.
Kontaktperson: Britta Munk, tlf.: 5647 0130
Møder: afholdes normalt kl. 19.30.
Bibelkredse: afholdes i private hjem efter aftale, Kontakt Britta Munk tlf.: 5647 0130

Luthersk Missionsforening
Adresse: Svanekevej 23.
Formand: Carsten Krøier Madsen. tlf.: 5647 0222.
Søndagsmøder: Se oversigten
Bedemøder: Hver tirsdag kl. 19.30 i missionshuset.
Bibelkredse: En gang månedlig i private hjem efter af tale. Kontakt: Carsten Krøier Madsen, tlf.: 5647 0222.

PROGRAM for LM, Østermarie