Vejene i sognet

Østermarie sogn er geografisk set ret stort.

Det rækker ind over fire postnumre:

3720 Åkirkeby
3740 Svaneke
3751 Østermarie
3760 Gudhjem

Naturligvis ligger de fleste veje i 3751 Østermarie.

Der er også veje, der har husnumre i flere postnumre.

Her kan du finde ud om du bor i Østermarie sogn.
Vælg i undermenuen dit postnummer.
Find så din vej eller gade og dit husnummer.

Listerne dækker kun de veje og husnumre, der findes i Østermarie sogn, så der din vej og/eller dit husnummer ikke vist, bor du ikke i Østermarie sogn.