Besøgstjeneste

Er du ældre eller ensom, tilbyder vi fra Østermarie Kirke besøg hjemme hos dig med faste intervaller.

Vi vil hyggesnakke, meget gerne lytte, måske spille lidt eller gå en tur.

Vi vil også gerne læse et stykke fra Bibelen eller salmebogen, bede en bøn eller lignende, alt efter hvad vi aftaler.

Inden vi begynder med besøgene vil vi tage en snak, hvor vi afstemmer forventninger.

Ønsker du besøg - eller bare vil høre lidt mere om besøgstjenesten – er du velkommen til at kontakte mig.

Berit Kofoed-Pihl,
Tlf.: 56470709. (Kontaktperson for besøgstjenesten)

Jeg vil også gerne høre fra dig, der kunne tænke dig at være besøgsven for kirken.