Sogneaften med Georg Julin

11.02.2018

Hvordan bliver Kirken en bedre del af det moderne samfund – uden at miste det cen-trale budskab

Der er mange måder at bruge den moderne udvikling på, teknisk, såvel som praktisk, også med det centrale budskab om Guds kærlighed og næstekærlighed.

Hvordan kan den danske Kirke gøre brug af den?

Bruger vi de menneskelige ressourcer vi har til rådighed?

Og – tør vi flytte os fra de traditioner og normer, som vi har brugt i op mod 100 år?

Budskabet har ikke foran-dret sig, men måden at kommunikere har!

En aften med eksempler og debat!Aftenen foregår i Sognegården i Østermarie fredag den 20. april kl. 19.30

Alle er velkomne – Fri entré!Arr. Menighedsrådet