Model af skoleskibet "København" skænket til kirken

11.02.2018

Søndag d. 11. marts kl. 10.30 (der står forkert tidspunkt i kirkehilsen) indbyder vi til festgudstjeneste, hvor vi markerer..

- ophængning af en model af skoleskibet "København" i kirken.

Modellen, som bl.a. er afbil-det på forsi-den af kirkehil-senen, er to meter lang og bygget til kir-ken af tidligere lærer (bl.a. i Pedersker), snedker, skipper m.v. Steen Zoffmann fra Østjylland, og foræret til kirken kvit og frit.

Modellen er for størstedelen bygget af genbrugsmaterialer, bl.a. stammer ege-træet til dæksplankerne fra en sofa tilhø-rende Birgit og Vagn Hansen fra Saltuna.

Kom og se detaljerne på skibet, in-den det hejses op i kirken!

Lørdag d. 10. marts kl. 14.00 - 16.30 vil skibet stå klar i kirken, og alle har så mu-lighed for at komme og se alle de små detaljer og finurligheder inden skibet bliver hævet, og vi så kun har mulighed for at se skibet fra undersiden.

Steen Zoffmann vil være til stede i kirken for at svare på spørgsmål, fortælle etc., og der vil være en gratis kop kaffe/te og småkage.

Del dette:

Kirkebil

http://www.dantaxi.dk/Bornholm

Hvis du mangler køremulighed til gudstjeneste eller andre af kirkens arrangementer, har du mulighed for at bestille en kirkebil.

Det gælder uanset hvor du bor i by eller på landet.

Praktisk gøres det ved at ringe til

Dantaxi på tlf. 56952301

dagen før du har brug for kørsel.


Samtale med sognepræsten

Ønsker du en samtale, skriftemål eller et besøg sognepræsten, kan du kontakte 
Øjvind Nukartaq Hansen, 
tlf. 5647 0069 eller via e-mail: onh@km.dk. 

Tavshedspligt er en selvfølge.


Hjemmealtergang

Er du gennem længere tid ikke i stand til at komme til søndagens gudstjeneste pga. sygdom eller lignende, kan du kontakte sognepræsten for at få nadver og andagt dit hjem.


Få en besøgsven

Har du lyst til at få besøg af en person som du kan tale med, læse eller bede sammen med, måske gå en tur med eller bare hygge med? Østermarie Kirke tilbyder regelmæssige besøg efter dit ønske. Vi vil ud fra en samtale med dig tilrettelægge besøg, som lige netop passer til dig og dit behov . Besøgsvennen har altid tavshedspligt!

Har du lyst til at være besøgsven
Hvis du har lyst og overskud til at glæde og opmuntre et andet menneske, kan du melde dig som besøgsven til Berit Kofoed-Pihl.

Henvendelser om besøgstjenesten kan ske til
Berit Kofoed-Pihl, Tlf.: 56470709