Sorg- og samtalegruppe

11.02.2018

I februar vil vi starte en sorg- og samtale-gruppe..

Det er for dig, der oplever, at livet har været svært eller er blevet svært, og som har lyst til at være med i en gruppe, hvor der kan tales om det svære.

Gruppen vil primært blive ledet af:

Bodil Sommer Jahnsen, pædagog, socialråd-giver og psykoterapeut med speciale i post-traumatisk stresstilstand. Tlf.: 21902097 (træffes mandag til fredag 9-11 & 13-15).

Bent Adelin Jørgensen, cand.pæd.psych (medlem af Dansk Psykologiforening), tidl. lektor. Tlf.: 22305062 (træffes efter 6. fe-bruar).

Er du interesseret, kan du kontakte Bodil eller Bent eller møde op til vores opstart:Torsdag den 22. februar kl. 19.00 i Sogne-gården i Østermarie, Godthåbsvej 33.

Der er selvfølgelig tavshedspligt, som gælder alle, der er med til samtalerne.

Med venlig hilsenØjvind Hansen, sognepræst i Østermarie, tlf.: 56470069

Del dette:

Kirkebil

Hvis du mangler køremulighed til gudstjeneste eller andre af kirkens arrangementer, har du mulighed for at hjælp til det. Det gælder uanset hvor du bor i by eller på landet.


Praktisk gøres det ved at ringe til Preben Andersen på tlf. 5647 0529, gerne senest dagen før du har brug for kørsel.


Samtale med sognepræsten

Ønsker du en samtale, skriftemål eller et besøg sognepræsten, kan du kontakte 
Øjvind Nukartaq Hansen, 
tlf. 5647 0069 eller via e-mail: onh@km.dk. 

Tavshedspligt er en selvfølge.


Hjemmealtergang

Er du gennem længere tid ikke i stand til at komme til søndagens gudstjeneste pga. sygdom eller lignende, kan du kontakte sognepræsten for at få nadver og andagt dit hjem.


Få en besøgsven

Har du lyst til at få besøg af en person som du kan tale med, læse eller bede sammen med, måske gå en tur med eller bare hygge med? Østermarie Kirke tilbyder regelmæssige besøg efter dit ønske. Vi vil ud fra en samtale med dig tilrettelægge besøg, som lige netop passer til dig og dit behov . Besøgsvennen har altid tavshedspligt!

Har du lyst til at være besøgsven
Hvis du har lyst og overskud til at glæde og opmuntre et andet menneske, kan du melde dig som besøgsven til Berit Kofoed-Pihl.

Henvendelser om besøgstjenesten kan ske til
Berit Kofoed-Pihl, Tlf.: 56470709