Sorg- og samtalegruppe

11.02.2018

I februar vil vi starte en sorg- og samtale-gruppe..

Det er for dig, der oplever, at livet har været svært eller er blevet svært, og som har lyst til at være med i en gruppe, hvor der kan tales om det svære.

Gruppen vil primært blive ledet af:

Bodil Sommer Jahnsen, pædagog, socialråd-giver og psykoterapeut med speciale i post-traumatisk stresstilstand. Tlf.: 21902097 (træffes mandag til fredag 9-11 & 13-15).

Bent Adelin Jørgensen, cand.pæd.psych (medlem af Dansk Psykologiforening), tidl. lektor. Tlf.: 22305062 (træffes efter 6. fe-bruar).

Er du interesseret, kan du kontakte Bodil eller Bent eller møde op til vores opstart:Torsdag den 22. februar kl. 19.00 i Sogne-gården i Østermarie, Godthåbsvej 33.

Der er selvfølgelig tavshedspligt, som gælder alle, der er med til samtalerne.

Med venlig hilsenØjvind Hansen, sognepræst i Østermarie, tlf.: 56470069