Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Du er her:

Valg af menighedsråd

Valg af nyt menighedsråd for den næste 4-årige periode foregår på en valgforsamling i sognegården tirsdag d. 15. september kl. 19.00.

Det er en ny måde det foregår på, og på mødet vil der separat blive valgt menighedsråd og suppleanter til menighedsrådet.

Der skal vælges 6 medlemmer til Østermarie menighedsråd. Sognebåndsløsere (som ikke bor i sognet) der skal kunne stemme og vælges ved valgforsamlingen, skal være registreret hos sognepræsten senest d. 1. september kl. 12.00.

Efter valgforsamlingen er der indtil den 13. oktober mulighed for at indlevere en alternativ kandidatliste til valgbestyrelsens formand Søren Christensen eller sognepræsten. Dette vil i så fald udløse et afstemningsvalg, som gennemføres tirsdag d. 17. november.Alle interesserede er velkomne til valgforsamlingen, men kun medlemmer af folkekirken med valgret har tale- og stemmeret.