Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Du er her:

Nyt menighedsråd i Østermarie

Den 15. september var der valgforsamling i sognegården, hvor der blev valgt nyt menighedsråd. Det nye menighedsråd har en funktionsperiode på 4 år, som begynder 1. søndag i advent 2020.

Følgende blev valgt til menighedsrådet:

• Georg Kofoed-Pihl
  • Lene Due Madsen
  • Preben T.  Andersen
  • Ole Karpf
  • Søren Christensen
  • Jens Erik Jensen

Det er muligt at udløse afstemningsvalg, hvis der indleveres en kandidatliste.Kandidatlisten kan indleveres frem til den 13. oktober 2020. Kandidatlisten kan afleveres hos Øjvind Hansen, Præstegården, Svanekevej 9, Østermarie, eller Søren Christensen, Almindingensvej 24, Østermarie.
Der skal vælges 6 medlemmer til menighedsrådet til en periode på 4 år.
Kandidatlisten skal udarbejdes på en godkendt formular.

Formularen findes på Kirkeministeriets hjemmeside: www.km.dk og på www.menighedsrådsvalg.dk
Kandidatlisten skal underskrives af 6 stillere.Et eventuelt afstemningsvalg afholdes den 17. november.

Kandidaterne, der er blevet valgt på valgforsamlingen, bliver automatisk kandidater på samme liste, medmindre de ønsker at opstille på en anden liste. Dette skal meddeles til Valgbestyrelsen senest den 20. oktober.